Obavštenje i poručivanje #kzmkutije 14


Dragi drugari,

Projekat #KZMkutija je dostupan oko godinu dana na našem portalu. Za to vreme dobili smo bezbroj pohvala i kritika i zaista smo neizmerno zahvalni na istim. Bez vas ovaj projekat ne bi postojao. 

Naime, kako svim lepim stvarima dođe kraj, tako je i sa našom kutijom. KZMkutija broj 14 biće poslednja kutija u istoriji portala Knjižara za  mlade.

Nego, to nije sve. Sajt Knjižara za mlade prestaće sa radom 01.04.2017. tj.onog trenutka kada isporučimo sve kutije br.14. 

Rad na ovom portalu je bio neverovatno iskustvo. Upoznali smo bezbroj ljudi koji obožavaju knjige, sarađivali sa najvećim izdavačima  kako na prostorima Srbije, tako i regiona i sveta. Sve u svemu, nešto prelepo. 

Isto tako, želimo da se zahvalimo VAMA. Jer bez vas ovaj sajt ne bi postojao. Želimo da se zahvalimo i izdavačima na podršci ( da ih ne nabrajamo, mnogo ih je ), na silnim knjigama koje su poklanjali i usrećili mnoge.

HVALA VAM DO NEBA.

KZMkutiju broj 14 možete poručiti na sledeći način:

- Dostupne su kutije na srpskom jeziku 1400 rsd i na engleskom jeziku 2150 rsd.
- Poručivanje se vrši od 07.03.2017.- 13.03.2017.
- Uplate na račun se vrše od 14.03.2017.- 20.03.2017.
- Potrebno je poslati mejl sa podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona) na knjizarazamlade@gmail.com, subject: kzmkutija 14, u mejlu navesti kutiju koju želite

U kzm kutiji 14 čeka će vas mnogo stvarčica (iz tog razloga je cena malo veća), dok knjige na engleskom će biti najpopularniji naslovi (opet, cena je malo veća iz tog razloga).

Zaista jedva čekamo da vam pošaljemo ovu kutiju.

Još jednom, hvala na svemu!

KZM tim

Нема коментара

Омогућава Blogger.