Poručivanje #KZMkutije 11 + IZNENAĐENJE

Slika preuzeta sa instagrama od korisnice @tihablogger

Društvo,
od ovog trenutka možete poručiti #KZMkutiju broj 11. Kutija broj 11 je januarska kutija i prva kutija u Novoj godini. Prvo:
#KZMkutija jeste kutija u kojoj se nalazi knjiga + mnogoooo zanimljivih stvarčica koje će ljubitelje knjiga oduševiti. Projekat je zamišljen tako da jednom mesečno (ili dva puta), po veoma povoljnoj ceni, svi mogu da poruče svoju kutiju i samim tim dobiju mesečnu porciju zanimljive, popularne i veoma pažljivo izabrane literature i pratećih book rekvizita i zanimljivosti.

U januaru 2017. je dostupna kutija sa knjigom na srpskom jeziku, po ceni od 1150 rsd i sa knjigom na engleskom jeziku, po ceni od 1500 rsd. U cenu je uračunata i poštarina.

Ono što ćemo vam samo reći jeste to da vas u kutiji br.11 čeka veliko iznenađenje. 

 
S obzirom da je Nova godina, ekipa KZM portala je odlučila da se ponovi u vidu novog Kindle-a, a kao iznenađenje za naše posetioce, jedan poručilac #kzmkutije broj 11 (na srpskom jeziku) će dobiti naš "stari" Kindle Touch. Jedan slučajno odabran poručilac kutije na srpskom jeziku će uz redovnu kutiju, sa knjigom, dobiti i ovaj fenomenalni aparat sa preko 200 popularnih ya knjiga!

Drugo iznenađenje je to da će prvih 15 poručilaca kutije na srpskom  jeziku dobiti na poklon nalepnicu sa potpisom autorke Becky Allbertali, autorka knjige Simon vs. The Homo Sapiens Agenda ( uskoro će biti prevedena u Srbiji ).

NARUČIVANJE:

1. Pošaljite nam mejl na knjizarazamlade@gmail.com
2. U mejlu navedite sledeće podatke (SUBJECT: KZM KUTIJA 11) :

IME I PREZIME
ADRESU (ulica, poštanski broj i mesto)
BROJ MOBILNOG TELEFONA

3. Poručivanje se vrši od 11.12.2016. - 18.12.2016
4. Uplate na račun se vrše od 19.12.2016. - 26.12.2016.
5. Kutija se šalje od 04.01.2017. (posle praznika)

ZAISTA NE ŽELITE DA PROPUSTITE OVU KUTIJU!
SREĆNA NOVA GODINA I PRAZNICI!

Нема коментара

Омогућава Blogger.