Recenzija : Odabrana - Kira Kes

Odabrana - Kira Kes
„Autorka spretno gradi hemiju između Amerike i Maksona na žeravici prve zabranjene ljubavi. Neverovatno zabavno!“  – Publishers Weekly

KIRA KES je spisateljica bestselera Njujork tajmsa. Završila je istoriju na Univerzitetu u Radfordu. Odrasla je u Južnoj Karolini, a trenutno živi u Kristijansburgu u Virdžiniji sa mužem i dvoje dece. U slobodno vreme voli da čita, pleše, pravi video-snimke i jede nezdrave količine kolača.

Trideset pet devojaka. Jedna kruna. Bespoštedna borba.

Za trideset pet devojaka, Odabir je životna šansa. Odabir je prilika da umaknu životu koji im je predodređen još od rođenja u svet bleštavih haljina i neprocenjivo vrednih dragulja, raskošnih palata i nadmetanja za srce neodoljivog princa Maksona.

Međutim, za Ameriku Singer Odabir predstavlja noćnu moru. Znači da će morati da okrene leđa tajnoj ljubavi prema Aspenu, koji pripada nižoj kasti, i napusti dom da bi se priključila uzavrelom takmičenju za krunu koju ne želi. Ali Amerika potom upoznaje princa Maksona i postepeno shvata da se život o kom je sanjala ne može porediti sa budućnošću koju nije mogla ni da zamisli.

Verujemo da ne postoji osoba koja nije čula za Kiru Kes i čuveni, mega popoularni serijal Odabrana. Ukoliko ste u manjini, i zasta niste čuli za ove knjige, imate sreće - izdavačka kuća Vulkan je nedavno izdala prvu knjigu iz serijala  koji je opčinio fanove knjiga za mlade širom sveta. Kako i njih, tako i nas - Odabrana nas je oduševila i učinila da ne možemo da spavamo dok ne zavšrimo čitanje. A to vas čeka, ukoliko još niste pročitali ovu knjigu : nećete se smiriti dok je ne pročitate. A kada završite sa čitanjem, molićete izdavača da što pre izda drugu knjigu iz serijala.

Počev od prelepe naslovnice, preko same radnje, Odabrana će vas iznenaditi i oduševiti na sve moguće načine. U likove ćete se odmah zaljubiti, a stil pisanja Kire Kes ćete zavoleti istog trenutka kada počnete sa čitanjem.

Da ne dužimo priču, nabavite svoj primerak i prepustite se nezaboravnoj avanturi.

Izdavač: Vulkan

Нема коментара

Омогућава Blogger.