Preporuka : Moje sve na svetu - Kejti Marš

Moje sve na svetu - Kejti Marš
Kejti Marš živi u jugozapadnom Londonu, sa svojim suprugom i kćerkom. Pored toga što piše romane, ona je i zdravstveni radnik; inspiracija za ovu knjigu bila je hrabrost pacijenata koje je upoznala radeći u službi specijalizovanoj za zbrinjavanje i negu osoba koje su pretrpele moždani udar. Kejti voli jaku kafu, tost ukraden od svog muža i praznu stranicu koja čeka da se popuni rečima, i često je možete naći u lokalnim parkovima, kako se pretvara da je odraslija od svoje kćerke.

Šta ako si mu najpotrebnija… baš sada kad nameravaš da ga napustiš?

Razmislite o tome šta vam je zaista važno u životu

Hanin muž Tom doživeo je moždani udar upravo onog dana kad je nameravala da mu saopšti da odlazi od njega… i život se za tren oka preokrenuo. On ima samo trideset dve godine i sad ne može da hoda niti da koristi pribor za jelo, a kamoli da se služi telefonom ili da zagrli svoju ženu. Hana je u klopci – više od svega želi da ode, a svesna je da je njena dužnost da ostane uz Toma.

S vremenom, međutim, Tom sagledava svoj život iz potpuno novog ugla i odlučuje da spasi brak. Može li ponovo postati muškarac u koga se njegova žena zaljubila – ili je predugo čekao?

„Dirljiva i setna priča o ljubavi i ponovnim prilikama.“ Sunday Mirror

„Autorka se ne libi da zadre duboko u emocionalnu stvarnost Tomove i Hanine situacije. Pripovedanje je snažno i upečatljivo pa pred sobom imamo neodoljivu i razoružavajuće dirljivu priču o ljubavi, spoznaji i oslobađanju. Ovaj prelepo napisan roman istovremeno je tužan i romantičan.“ Heat 

Moje sve na svetu je prelepa drama koja će vas povesti na emocionalni rolerkoster.. Ovo je priča koja će vas naterati da razmislite šta vam je zapravo najvažnije u životu. Uživaćete u snažnoj, prelepoj i emotivnoj priči, koja će vas na kraju ostaviti bez teksta.

Izdavač: Laguna

Нема коментара

Омогућава Blogger.