Preporuka : Ljubav u Rimu - Mark Lamprel

Ljubav u Rimu - Mark Lamprel
MARK LAMPREL radio je na televiziji i filmu veći deo svoje karijere. Bio je jedan od pisaca scenarija za dečji film Bejb: prase u gradu, a pisao je i režirao mnoge nagrađivane kratke filmove. Njegov najnoviji projekat je filmski mjuzikl, koji je sam napisao i režirao.

Njujork, Pariz, London – sve velike metropole imaju svoje čari, ali Rim je, sa svojim pričama o svecima i grešnicima, mučenicima i zločincima, ljubavnicima i ratnicima, poput moćnog vrtloga koji vas vuče ka sebi, kao sila gravitacije. Ako dovoljno dugo lutate njegovim trgovima i oko njegovih spomenika, bićete opčinjeni njegovom zanosnom lepotom. Iz Rima nećete otići isti. Deo vas će ga uvek voleti.

Mlada umetnica Alis došla je u Rim zbog avanture, pre nego što se skrasi sa svojim dečkom Danijelom. Kada sudbina umeša prste, Alis će se zapitati da li stvarno postoji ljubav na prvi pogled i kako će uopšte znati kada joj se to desi? Sredovečni Meg i Alek vratili su se u grad u kojem su se zaljubili da obnove strast svoje ljubavi, koja je s godinama počela da bledi. Ipak, da li je sada prekasno za to? Konstans i Lizi su u Rimu da prospu pepeo Konstansinog muža i Lizinog brata, Henrija. Ali Lizi ne zna pravu priču o tome kako su se Konstans i Henri pre mnogo decenija upoznali u Rimu, ni dugo skrivane tajne koje čekaju da budu otkrivene.

Za ljubitelje ljubavnih romana, čiklita i vedrih tema, izdavačka kuća Vulkan je nedavno objavila knjigu Ljubav u Rimu. Ovo je knjiga u kojoj ćete uživati, sa radnjom u koju ćete se zaljubiti istog trenutka čim krenete da je čitate. Čitajući knjigu uživaćete u mnogobrojnim opisima prelepog Rima, u neodoljivoj radnji i fantastičnom okruženju. Ovo je knjiga koju ćete pročitati u jednom dahu.

Izdavač : Vulkan

Нема коментара

Омогућава Blogger.