Preporuka : Knjiga o nama - Lisa Kari

Spremite se za ozbiljnu zabavu! Ovo je poseban poduhvat za koji će vam trebati timski rad – nije predviđen za samostalno izvođenje. Pozovite sve svoje bliske prijatelje ili odaberite samo jednu posebnu osobu, naoružajte se olovkama i žurka može da počne. Samo otvorite knjigu nasumično i sledite uputstva koja će vam pomoći da oživite i zabeležite sjajne zajedničke trenutke.

Napišite poruke jedno drugome, prisetite se najuzbudljivijih dogodovština i opišite vaše putovanje iz snova. Pustite mašti na volju i uživajte u kvalitetno provedenom vremenu sa voljenim osobama.

A znate šta je najbolje od svega? Ne samo da ćete se sjajno provesti dok se družite i zajedno popunjavate ovu knjigu, već ćete na kraju imati fenomenalnu kolekciju uspomena kojoj ćete se vraćati uvek kada vam zatreba talas pozitivne energije. 
 

 LISA KARI je najpoznatija po svojoj knjizi The Scribble Diary. Rođena je u Melburnu u Australiji, mada u ovom trenutku verovatno nije tamo. Lisa je pisac i umetnica, radi u svom malom studiju u kom verovatno ima previse sunca – što je za nju idealna mera. Voli da stvara knjige, čita i vaja, previše razmišlja i,ima suviše emocija, uživa u istraživanju novih mesta, vegetarijanskoj ishrani i druženju sa tuđim psima. Velika želja joj je da se vi uz njene knjige što više zabavite.
 
Izdavač: Vulkan

Нема коментара

Омогућава Blogger.