Anna u haljini od krvi, autorke Kendare Blake, uskoro na velikom platnu!


Maddie Hasson (Twisted) i Cameron Monaghan (Shameless) su izabrani da glume u filmu Anna Dressed In Blood, adaptaciji ya knjige autorke Kendare Blake. Film će režirati autorka popularne sage Twilight (Sumrak saga)- Stephenie Meyer, a produkciju će raditi njena kuća Fickle Fish Films.
 
Knjigu Anna dressed in blood je izdala izdavačka kuća Znanje iz Hrvatske pod naslovom Anna u haljini od krvi. Za one koji ne znaju o čemu se radi :
 
Cas je od oca naslijedio neobično zanimanje: on ubija mrtve. Naoružan očevim athame nožem, putuje svijetom sa majkom koja prodaje okultne potrepštine i njihovim mačkom koji može namirisati duhove. Tragajući za duhom koji mještani nazivaju Anna u haljini od krvi, Cas pronalazi duh s kakvim se do sada nije susreo. Ona još uvijek nosi bijelu haljinu koju je imala kada je 1958. brutalno ubijena – no s nje sada kapa krv dok se kreće. Otkad je mrtva, Anna je ubila svaku osobu koja se usudila ući u napuštenu viktorijansku kuću koja je nekada bila njezin dom. No, iz nekog razloga pošteđuje Casov život…

Нема коментара

Омогућава Blogger.