Recenzija : Good me, bad me - Ali Land


Ali Land je engleska autorka čiji je prvenac Good me, bad me preveden na 21 jezik. Za sada! Kažemo za sada, jer knjiga u originalnom jeziku tek treba da izađe u januaru sledeće godine. Ali je diplomirala na univerzitetu Mentalnog zdravlja, a deset godina je provela radeći kao sestra na odeljenju mentalnog zdravlja dece i adolescenata. Trenutno živi u zapadnom Londonu.

Knjiga Good me, bad me prati priču mlade Annie, čija majka je serijski ubica i koja je zbog svojih dela u zatvoru. Dok se čeka suđenje, Annie je zbog preterane medijske pažnje postala zaštićen svedok i sa tim dobila novu porodicu, novi dom i novo ime - Milly. Dobila je šansu za nov početak i šansu da bude ono što želi. Međutim, krv nije voda i na kraju dana ona je ćerka svoje majke.

Verovali ili ne, mi ovu knjigu stavljamo na prvo mesto izdanja koje rado čekamo. Isto tako, verujte nam na reč, ovo je knjiga koja će vam slomiti srce i koja će vas oduševiti na hiljade načina. Iskrena, uznemirujuća, šokantna, inteligentna, napeta, neverovatno dobra - ova priča će vas dovesti do tačke kada više ne budete mogli da izdržite. A nakon završetka ove knjige sigurno ćete želeti da popričate sa nekim. 

Ne postoje reči kojim bismo vam preneli naše utiske što se tiču ove knjige. Jednostavno, stavite je na svoju listu, jer zapamtite - ova knjiga će biti ogromna stvar!

Više informacija o knjizi : https://www.penguin.co.uk/books/289119/good-me-bad-me/

Нема коментара

Омогућава Blogger.