Recenzija: Ana i francuski poljubac - Stefani Perkins

Ana i francuski poljubac - Stefani Perkins
Stefani Perkins je rođena u Južnoj Karolini, a odrasla je u Arizoni. Studirala je na univerzitetima u San Francisku i Atlanti. Živi u Južnoj Karolini sa suprugom Džarodom.

Knjiga Francuski poljubac prati priču mlade Ane Olifant koja završava školu, ali ne u mestu gde je do sada išla, već ( po želji svog oca ) u prestižnoj školi AŠP – američkoj školi u Parizu. I dok se Ana pokušava navići na život koji nikada nije htela, upoznavajući nove prijatelje i učeći francuski jezik, pažnju joj skreće momak po imenu Sent Kler – koji ( naravno ) ima devojku i koji polako, ali sigurno počinje da osvaja Anu.

Ovo je ona vrsta knjige u kojoj se uživa i opušta. Smeštena u centar Franuske, grad svetlosti i ljubavi, filmova ( koji su Anina opsesija ) i kulturnih dešavanja, ova knjiga će vas zarobiti već od prve stranice i povesti na nezaboravno, romantično i veoma zabavno putovanje.

Likovi koje je Perkinsonova kreirala su veoma pristupačni i čitaoci će se lako povezati sa njima. Sa ovom knjigom ćete imati utisak kao da se nalazite u Parizu i kao da ga veoma dobro poznajete. Ispunjena fantastičnim opisima glavnog grada Francuske, ova knjiga će vas osvojiti na jedan poseban način, a likovi koji je ispunjavaju će vam sigurno prirasti srcu ( ženskom delu čitalačke publike – Sent Kler – definitivno! ).

Realno, nema se puno toga reći o radnji, zapletu i dešavanjima u ovoj knjizi. Najbolje bi bilo da je nabavite i krenete da je čitate, jer kada jednom počnete nećete se zaustaviti dok je ne završite.

„Knjiga koja će vas oduševiti čarobnim Parizom, neodoljivom junakinjom i jednim très bien momkom.“ MTV.com

„Veoma domišljata. Veoma zabavna. Veoma romantična. Knjiga sa kojom morate da zakažete sastanak!“ Morin Džonson

„Fanovi Sare Desen sigurno će zavoleti i ovu knjigu. Odlična priča o hvatanju ukoštac s nevoljama, nesigurnošću i strahovima, ali sazrevanje je mnogo lakše kad je neko zaljubljen i ima sreće da živi u najromantičnijem gradu na svetu. Très charmante.“ Kirkus Review 
 
Izdavač : Laguna

Нема коментара

Омогућава Blogger.