Preporuka : Tebe želim - Đovana Flečer

Tebe želim - Đovana Flečer
Đovana je odrasla u Eseksu sa tatom Marijom, mamom Kim, starijom sestrom Džordžinom i mlađim bratom Marijom, i provela je detinjstvo razgovarajući sama sa sobom (izgleda da niko nije želeo da je sluša) ili čitajući knjige.
 
Sa trinaest godina napustila je Eseks i upisala školu glume „Silvija Jang“, gde je upoznala svog supruga Toma Flečera. Od tada se bavi glumom i povremeno novinarstvom.
 
Dirljiva priča o prijateljstvu i neuzvraćenoj ljubavi.

Medi stoji ispred crkve u venčanici. Pred oltarom je njen izabranik Rob. Pored Roba je Ben, kum i njihov najbolji prijatelj.

U tome i jeste problem.

Da je Rob nije čekao za oltarom, verovatno bi to bio Ben. Odani i osećajni Ben nikad nije otkrivao svoja osećanja. A da se okrenuo i rekao Medi da će pogrešiti, da li bi ga ona poslušala? I da li bi on zaista bio u pravu?

Medi, Ben i Rob, najbolji prijatelji od detinjstva, mislili su da njihov odnos ništa ne može ugroziti. Ali ljubav menja sve. Medi je u prilici da bira, ali hoće li pametno izabrati? Njen život i životi dvojice najboljih prijatelja zavise od toga...

„Slatka i dirljiva priča sa čuvenim zapletom ’hoće li ili neće?’ koji će vas držati budnim cele noći!“ Džil Mensel

„Tebe želim je zabavan roman koji će vas oduševiti i raznežiti, a junake ćete odmah zavoleti.“ Miranda Dikinson

„Ovaj romantični i šarmantni roman sigurno će vam ulepšati dan.“ Closer

Tebe želim je predivna ljubavna priča koja će vam ulepšati period dok je budete čitali. Opuštajuća, zabavna, dirljiva, ova knjiga će vas raznežiti svojom radnjom i naterati vas da uživate u svakoj pročitanoj stranici. Ljubitelji čiklit romana, kao i onih ljubavnih, će zavoleti ovu knjigu na prvi pogled, a sama radnja će ih oduševiti i izazvati brojne emocije. Svakako preporuka za ove jesenje i kišne dane. 

Izdavač : Laguna

Нема коментара

Омогућава Blogger.