Preporuka : Neka druga žena - Tamar Koen

Neka druga žena - Tamar Koen
Tamar Koen rođena je u Nigeriji, bavi se slobodnim novinarstvom i piše za engleske časopise i novine. Iako je relativno kasno počela da se bavi pisanjem, do sada je već izdala pet romana. Živi u Londonu sa svojim partnerom i troje dece.

Najbolji prijatelji sve dele. Pričaju vam o svojoj novoj kuhinji, o tome kako njihovo dete napreduje u školi, o tome kako varaju ženu sa mlađanom manekenkom.

Najbolji prijatelji vas ne lažu. Ne usele vam se u stan i ne preuzmu vam kauč na nekoliko nedelja. Ne zovu advokata i ne teraju vas da odaberete stranu.

Najbolji prijatelji ne kriju od vas svoju prošlost. Ne dovode vas u opasnost. 

Najbolji prijatelji ne ostaju zauvek najbolji prijatelji.

Den i Saša i Džoš i Hana najbolji su prijatelji, kao i njihove ćerkice vršnjakinje. Međutim, idilični zajednički vikendi pretvoriće se u pravu noćnu moru kada Den poveri Džošu da ostavlja ženu zbog zgodne mlađe devojke, očekujući od njega da ga u toj odluci u potpunosti podrži. Denova uskoro bivša supruga Saša slomljena je njegovom izdajom i podrazumeva da će Hana biti uz nju u tim teškim trenucima. U nezavidnom položaju između dve vatre, Džoš i Hana će se uskoro naći u opasnoj mreži ružnih optužbi i neprijatnih otkrića, koja preti da razotkrije i njihove dugo skrivane tajne. 

Neka druga žena je roman koji definitivno morate pročitati. To je drama koja će vas ostaviti bez komentara i čija radnja će vas opčiniti čim počnete da je čitate. Ovaj roman nećete lako ispustiti iz ruku, jer ima sve što je potrebno da se na prvim stranicama navučete na ovu nesvakidašnju, intrigantnu i u nekim trenucima jezivu radnju. Neka druga žena će vas držati budnim do poslednje stranice, a likovi za koje ćete se brzo vezati će vas naterati da posumnjate u pitanja kao što je - da li pravi prijatelji zaista postoje? 

Izdavač : Vulkan

Нема коментара

Омогућава Blogger.