Preporuka : Ali Hjuz ima ljubavni život, ponekad - Džuls Mulen

Ali Hjuz ima ljubavni život, ponekad - Džuls Mulen
Džuls Mulen je magistrirala novinarstvo na Univerzitetu Kolumbija. U svojim dvadesetim godinama pisala je scenarije za TV serije koje su nagrađene Zlatnim globusom i Emijem. Takođe je pisala scenarije za filmove, a Holivud je napustila da bi se posvetila roditeljstvu. Trenutno živi u Njujorku i u Pasadeni u Kaliforniji. Ali Hjuz ima ljubavni život, ponekad je njen prvi roman.

Duhovita, zabavna i nežna priča o tome šta će se dogoditi kada se suzdržana profesorka i njena neobuzdana kćerka zaljube u istog neodoljivog muškarca.

Samohranoj majci Ali Hjuz život nije nimalo lak. Predaje na Braunu, ima veliki broj studenata i šeficu koja je prava napast. Pritom joj je majka pravo zakeralo, kuća samo što se ne sruši, a kćerka je mala pametnica. Pored staranja o onima koje voli, punog radnog vremena na univerzitetu i nastojanja da sastavi kraj s krajem, Ali nema vremena za muškarca. Ne izlazi. Nije sklona kratkotrajnim vezama. Ali onda upozna Džejka, dobrog studenta, mladog čoveka vrlo zrelih rezona, koji izaziva omiljenu profesorku da otvori svoj život i srce, i pusti ljubav da uđe. Ipak, ne vredi. Štaviše, to mu se obije o glavu.

Deset godina kasnije, Ali je i dalje sama. Džejk se ponovo pojavljuje i iznenađuje je u sasvim novoj ulozi: on je dečko Aline sada odrasle kćerke. U ovoj urnebesno smešnoj i veoma dirljivoj priči, Ali je naposletku primorana da prizna (ne samo sebi) kako samostalna, „oslobođena“ žena i pored svega može u životu napraviti mesta za ljubav.

„Šarmantna, šašava romantična komedija koja će vas raspamećivati do poslednje stranice.“ Entertainment Weekly

„Tempo je lagan, dijalog duhovit i prepredeno seksi... Ova knjiga će vas očarati od prvog do poslednjeg slova.“ – The New York Times Book Review

„Mulenova odlično usklađuje dva različita vremena radnje, a priče ostalih likova uklapaju se u njih lako i tečno. Autorka je usavršila žanr savremenih ljubavnih romana.“ Library Journal

Junakinja u koju ćete se istog trena zaljubiti, radnja koja će vas oduševiti, opustiti i nasmejati, stil pisanja u kojem ćete uživati, humor, duhovitost, romantika... Sve vas to čeka u ovom nesvakidašnje uzbudljivom i zanimljivom romanu. Spremite se za knjigu koja će vas maksimalno opustiti i u kojoj ćete istinski uživati.

Izdavač: Laguna

Нема коментара

Омогућава Blogger.