Upoznajte Originalne : #OriginalYAIzdavačka kuća Penguin iz Uk donosi nam "osveženje" u svetu YA knjiga. Osveženje smo stavili pod navodnicima iz razloga što to zapravo i nije osveženje u smislu novih stvari, ali jeste osveženje starih izdanja. Kao što i sami znate, young adult literatura je u poslednje vreme dostigla svoj vrhunac u svetu knjiga, i kao što svi znate ya žanr je jednostavno prelep i mnogo ga volimo. 

The Originals su pioniri fikcije za mlade. Od političkih buđenja, rata, neverovatnih ljubavi i zavisnosti, preko tinejdžerske trudnoće i nuklearnih holokausta, Originalni se susreću sa mnogim problemima i velikim i teškim istinama. Oni su sada povučeni iz zaboravljenih polica i dobile su novi i lepši dizajn. 

Da li ste voleli Džona Grina i Dženifer Niven? Ako jeste, onda dajte šansu i Originalnima. Portal Knjižara za mlade je u saradnji sa izdavačkom kućom Penguin izabrao četiri naslova koja ćemo vam sa zadovoljstvom predstaviti u tekućem mesecu. Nadamo se da ćete uživati. Uživajte u septembru, mesecu Originalnih, na KZM portalu.

Spisak knjiga koje čine Originalne


The Outsiders - S.E. Hinton, I Capture the Castle - Dodie Smith, Postcards from No Man's Land - Aidan Chambers, After the First Death - Robert Cormier, Dear Nobody - Berlie Doherty, The Endless Steppe - Esther Hautzig, Buddy - Nigel Hinton, Across the Barricades - Joan Lingard, The Twelfth Day of July - Joan Lingard, No Turning Back - Beverley Naidoo, Z for Zachariah - Richard C. O'Brien, The Wave - Morton Rhue, The Red Pony - John Steinbeck, The Pearl - John Steinbeck, Stone Cold - Robert Swindells.


Više informacija o knjigama potražite na sajtu izdavača - OVDE.

Нема коментара

Омогућава Blogger.