Preporuka : Poslednji dani Kondora - Džejms Grejdi

Poslednji dani Kondora - Džejms Grejdi
DŽEJMS GREJDI rođen je 1949. godine u Montani, SAD, gde je diplomirao novinarstvo na Univerzitetu Montane. Od početka svog školovanja bavio se istraživačkim novinarstvom, a radio je i u kancelariji američkog senatora. Grejdi je možda najpoznatiji po špijunskom romanu Šest dana Kondora, prema kojem je napravljen i film u režiji Sidnija Polaka. Pored toga što piše romane, bavi se i pisanjem scenarija za film i televiziju.

Pogledaj u ogledalo: ti si niko i ništa. Znaš da će te ta tvoja potraga koštati glave. Ali ti ne mariš, odbijaš da nestaneš.

Sada si neprijatelj najveće tajne službe u istoriji Amerike. Da li su oni dobri momci ili negativci, nije bitno. Na nišanu si svih plaćenih ubica. Boriš se za život, obeležen imenom koje si pretvorio u legendu: Kondor.

Svi do kojih ti je stalo nose metu na leđima. Mlada nada agencije koja bi te možda pre upucala nego spasla. Usamljena žena koja postaje begunac zbog tvojih romantičnih snova. Dete Bliskog istoka koje si obučio da postane vrhunski špijun. Svi su oni potencijalne mete, ili tvoje ubice.

Amerika na ivici šokantne špijunske revolucije. Nevidljivi protivnik skriven u centrima moći. Čovek koji je platio visoku cenu zbog patriotizma. Vrtoglava akcija koja ne prestaje do poslednje strane.

„Ovde se nešto mutno dešava...“

Smestite se u omiljeni kutak za čitanje, uzmite Poslednje dane Kondora i prepustite se akciji i avanturi kakvu do skoro niste pročitali. Jer ova knjiga će vas na prvim stranicama zarobiti u svoj svet i neće vas pustiti do poslednje stranice. Džejms Grejdi, majstor svog zanata je napisao roman koji će vas oduševiti i povesti na nezaboravno putovanje u tajanstveni svet špijunaže. Ovo je triler koji se pamti i koji ćete definitvno preporučiti svojim prijateljima. 

Ako ste ljubitelj dobrih trilera prepunih akcije, ova knjiga je pravi izbor za vas. 

Izdavač : Vulkan

Нема коментара

Омогућава Blogger.