Preporuka : Mladi Šerlok Holms : Hladan kao stena - Endru Lejn


ENDRU LEJN je napisao više od dvadeset naslova: originalne romane koji grade univerzum BBC-jevih televizijskih serija Doktor Hu, Torčvud i Randal i Hopkirk, savremene romane objavljene pod pseudonimom i biografska dela posvećena filmskim i televizijskim likovima (Džejmsu Bondu i Valasu i Gromitu). Pisao je i za Radio tajms i njegov američki pandan TV gajd. Endru živi u Dorsetu, sa suprugom, sinom i velikom zbirkom knjiga o Šerloku Holmsu. Skuplja ih više od dvadeset godina.

Nakon brojnih burnih doživljaja Šerlok Holms se zaputio u Oksford, da se na miru posveti obrazovanju. Međutim, nešto neobično se dešava u mrtvačnici oksfordske bolnice – sa leševa su počeli su da nestaju delovi tela. Ko stoji iza svega toga i zašto? Misterije se nižu, a trenutak istine zateći će Šerloka u mračnoj seoskoj kući, za koju kažu da se u toku noći pomera…

Dok mu se svakim novim događajem jeza sve više uvlači u kosti, hoće li uspeti da reši zagonetku ili će prvi put naići na poraz? 

Ukoliko se do sada niste susreli sa serijalom Mladi Šerlok Holms, sada bi bilo idealno vreme za to, s obzirom da nam je izdavačka kuća Vulkan nedavno prevela sedmu knjigu iz ovog popularnog serijala. U ovoj knjizi vas očekuje velika i nova avantura sa Šerlokom kao i pregršt misterije i akcije. Endru Lejn je i ovaj put mladog Šerloka doveo u novo okruženje sa novim slučajevima, a na vama je da se prepustite uživanju u neverovatnoj pustolovini. 

Više o knjigama na sajtu izdavača : OVDE

Нема коментара

Омогућава Blogger.