U susret filmu : Sve, baš sve - Nikola Jun

Za one koji ne znaju o kojoj knjizi je reč ( a verujemo da je malo takvih ), pročitajte kratak opis knjige, a potom i vesti iz sveta filma :

Bolujem od retke i malo poznate bolesti. Ukratko, alergična sam na svet. Ne napuštam kuću, i zapravo nisam izašla u spoljni svet već sedamnaest godina. Jedini ljudi koje viđam su mama i moja negovateljica Karla.

Međutim, jednoga dana se pred komšijskom kućom pojavi kamion za selidbe. Kad bacim pogled kroz prozor, ugledam njega. Visok je, vitak i sav u crnom – crna majica, crne farmerke, crne patike i crna kapa koja mu potpuno pokriva kosu. Uhvati me kako virim i uzvrati pogled. Gledamo se netremice. Zove se Oli.

Možda i ne možemo da predvidimo budućnost, ali ponešto ipak možemo. Na primer, ja ću se sasvim sigurno zaljubiti u njega. I to sasvim sigurno neće izaći na dobro.


Knjigu Sve, baš sve je prevela izdavačka kuća Urban Reads, a vest je da nas uskoro i čeka film snimljen po ovom bestseleru. Tačnije, mi ćemo čekati njega. Režiserka ovog filma je Stella Meghie, a glavne uloge su poverene Amandli Stenberg i Nick-u Robinsonu.

Nick Robinson, Amandla Stenberg
(Marc Piasecki/Emma McIntyre/Getty Images)
Snimanje filma kreće uskoro, a kako neki portali najavljuju u bioskopima ga možemo očekivati sledeće godine. Do tad, knjigu u ruke i uživajte u ovoj prelepoj i romantičnoj priči.

Kako se vama dopada izbor glumaca?

Нема коментара

Омогућава Blogger.