Preporuka : What's a Girl Gotta Do? - Holly Bourne


Holly Bourne je diplomirala na studijama žurnalistike i provela je dve godine radeći kao lokalni reporter u Surrey Mirror-u, da bi dobila priznanje u novinarstvu u 2010. Sada radi kao novinar za TheSite, koji se bavi deljenjem informacija za osobe od 16-25 godina i ima preko 75,000 mesečnih pregleda. Autorka je mnogobrojnih romana za mlade : Soulmates, Am I Normal Yet?, The Manifesto On How To Be Interesting, How Hard Can Love Be? i drugih. Njen poslednji roman je What's Girl Gotta Do?.
What's a Girl Gotta Do? - Holly Bourne

“When you fight for what you believe in, you come across a lot of obstacles. People who don't agree with you, people who agree with you but only some bits, people who delight in ripping you down, people who are threatened by the strength of your belief.

But I was beginning to realise, the biggest hurdle to overcome was the hurdle of yourself.”

What's a Girl Gotta Do? je treća i završna knjiga iz serijala The Spinster Club i bavi se feminizmom, prijateljstvom i zauzimanjem za ono u šta veruješ. Priča prati mladu devojku Lottie kao i njenu kampanju protiv seksizma. Holly Bourne je direktnim putem, na svojstven način, bez imalo srama i stida i cenzure ispričala svoj stav o feminizmu kroz Lottie. 

Ova knjiga, kao i prethodne dve se mogu čitati kao jedinstvene knjige, ali za potpuni užitak preporučujemo čitavu trilogiju.

Pročitajte autorkino pismo namenjeno čitaocima - OVDE.

Više o knjigama : OVDE.

Нема коментара

Омогућава Blogger.