Preporuka : Serijal Izbor - Kiera Cass


IZBOR

Prvi dio senzacionalne trilogije koja je postala tetralogija ! Bestseler New York Timesa!

U palači suparnica, samo jedna može osvojiti prinčevo srce…

Za trideset i pet djevojaka, Izbor je životna prilika.

Prilika za bijeg od života koji im je određen u trenutku rođenja i koji se ni na koji način ne može promijeniti. To je nevjerojatna prilika da barem nakratko žive u pravoj palači, u svijetu svjetlucavih haljina, neprocjenjivih dragulja i natječu se za srce naočitog princa Maxona.

Ali za Americu Singer, jednu od Odabranih, Izbor je noćna mora. Mora okrenuti leđa svojoj tajnoj ljubavi i napustiti voljenu obitelj, a sve zbog nagrade koju ne želi. No, tada upoznaje princa Maxona. Malo-pomalo, počinje preispitivati ​​svoje planove i želje… Može li se život o kojem je oduvijek sanjala usporediti s budućnošću kakvu nikad nije zamišljala?

ELITA

Drugi dio senzacionalne trilogije koja je postala tetralogija! Bestseler New York Timesa!

U palači suparnica, samo jedna može osvojiti prinčevo srce…

America Singer jedna je od ELITE i princ Maxon ne vidi nijednu djevojku osim nje.

Pobijedi li na natjecanju za njegovo srce, napustit će život koji joj je unaprijed bio određen i zamijeniti ga svijetom raskoši. Ali ishod nije ni približno siguran; prijetnja nasilnih pobunjenika tik iza zidina palače prerasta u rat, a ogorčene suparnice spremne su na borbu do posljednjeg daha.

Kako Americini osjećaji prema Maxonu jačaju, tako je njezin nekadašnji dečko Aspen čeka u sjenama. Kome je uistinu odana i kako će njezina odluka utjecati na njezinu a i na sudbinu vlastite obitelji?

ODABRANA

Treći dio senzacionalne trilogije koja je postala tetralogija!

Izbor je zauvijek promijenio život trideset pet djevojaka. Sad je došlo vrijeme da pobjednica bude okrunjena.

America nikad nije sanjala da će se naći blizu krune ili srca princa Maxona. Ali kako se približava kraj nadmetanja i prijetnje izvan palače postaju sve veće, shvaća koliko bi mnogo mogla izgubiti – i koliko će se žestoko morati boriti za budućnost koju želi.

Trideset pet djevojaka. Jedna kruna.
 
Nadmetanje života.

NASLJEDNICA

Četvrti dio senzacionalne trilogije koja je postala tetralogija! Bestseler New York Timesa!

35 UDVARAČA I PRINCEZA. NOVI JE IZBOR POČEO…

Princeza Eadlyn odrasla je slušajući beskonačne priče o tome kako su se njezini roditelji upoznali. Prije dvadeset godina, America Singer ušla je u Izbor i osvojila srce princa Maxona – i otad su živjeli sretno. Eadlyn ne očekuje da će i njezina priča završiti ljubavlju – ne zanima je ponoviti tu bajku. Ali život jedne princeze nikad nije u cijelosti njezin – Eadlyn ne može izbjeći vlastiti Izbor i jednog određenog kandidata koji bi joj mogao osvojiti srce…

Naslove ove popularne tetralogije možete naručiti* online na web stranici izdavača http://mozaik-knjiga.hr/ ili narudžbom na mail info@mozaik-knjiga.hr

Cijena:

IZBOR: 89 kn

ELITA: 99 kn

ODABRANA: 99 kn

NASLJEDNICA: 89 kn

*Za cijenu dostave van Hrvatske obračunavaju se dodatni troškovi koji se obračunavaju na upit.

Нема коментара

Омогућава Blogger.