Preporuka : Cogheart - Peter Bunzl

Neke tajne promene svet u otkucaju srca.

Peter Bunzl je odrastao u Londonu u viktorijanskoj kući, sa tri mačke, dva psa, jednom sestrom, tatom i mamom koji su bili umetnici. Oduvek je želeo da priča priče, a inspiraciju je tražio na filmskim setovima, na kojima je njegova majka radila kao dizajner odeće. Posle studija i škole filma, Peter je radio na tv serijama i nekoliko kratkih filmova. Sada živi u severnom delu Londona i Cogheart je njegova prva, objavljena knjiga.

U ovoj knjizi upoznaćete Lily, Malkina i Roberta... Kada Lilyn otac, pronalazač, nestane nakon redovnog, probnog leta cepelinom, ona je rešena da otkrije misteriju njegovog nestanka. Ali, ona nije jedina koja će ga tražiti. Tu je i srebrnooki muškarac iz senke koji će sve uraditi kako bi ga pronašao. Sa Robertom, sinom lokalnog časovničara i njihovom lisicom Malkinom, Lily kreće u London, gde otkriva ko čuva ključ misterije očevog nestanka. Misterija koja je bliža nego što se moglo očekivati.

Knjiga će se naći na policama 01.09.2016. na engleskom jeziku, u izdanju britanske izdavačke kuće Usborne. Više o knjizi pronađite na sajtu izdavača : OVDE 

.

Нема коментара

Омогућава Blogger.