Otkrivamo : Naslovnica za The Burning World, nastavak knjige Vrela SrcaAko ste voleli knjigu Vrela srca, autora Ajzaka Mariona, onda će vas obradovati vest da će sledeće godine izaći i nastavak te knjige, pod nazivom The Burning World. Knjigu Vrela srca izdao je Vulkan, a sinopsis knjige pročitajte ovde:

R je mladić koji prolazi kroz egzistencijalnu krizu – on je zombi. Amerika je uništena ratom i bezumnom glađu nemrtvih, međutim, R žudi za još nečim osim za ukusom krvi i mozgova. On nema sećanja, nema identitet ni puls, ali ima snove i pomalo se razlikuje od svog drugara, M-a. Možda i može da pojede nekog čoveka s vremena na vreme, ali se ipak radije vozi pokretnim stepenicama na napuštenom aerodromu, sluša Sinatru u svom udobnom boingu 747 koji zove domom, ili skuplja suvenire sa ruina civilizacije. A onda upoznaje Džuli.

Isprva njegov zarobljenik, ona unosi eksploziju boja u inače turoban i siv pejzaž koji ga okružuje i nešto u njemu počinje da se budi. Ne želi da pojede ovu devojku – iako deluje vrlo ukusno – želi da je zaštiti. Ova neobična veza imaće nezamislive posledice, a njihov svet lišen života i nade neće se promeniti bez borbe.


Strašna, zabavna i iznenađujuće dirljiva, Vrela srca pripovedaju o tome kako je biti živ i o tome kako je biti mrtav, ali i o onoj nejasnoj, maglovitoj liniji između te dve dimenzije.


Ono što je novo, jeste to da je upravo objavljena naslovnica za novu knjigu The Burning World, a kako ona izgleda, možete videti ovde. Jeste li spremni?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
The Burning World - Isaak Marion
Šta vi mislite o tome?

Нема коментара

Омогућава Blogger.